وي با اشاره به حضور در نمايشگاههاي صنايعدستي، يادآور شد: تاکنون در بيش از 14 نمايشگاه داخلي و 2 نمايشگاه خارجي شرکت داشتهام.
هنرمند تهراني با بيان اينکه نمايشگاهها نقش مهمي در معرفي رشتههاي گوناگون صنايعدستي به مردم دارد، تصريح کرد: برگزاري نمايشگاههاي تخصصي و ايجاد مراکز فروش محصولات صنايعدستي، علاوه بر شناساندن هنرهاي بومي و منطقهاي به مردم سراسر کشور، ميتواند در فروش محصولات توليدي هنرمندان نيز تأثيرگذار باشد.
احمدي، در ادامه کيفيت محصولات سفالي را مورد توجه قرار داد و گفت:در صورتي که محصولي کيفيت بالايي داشته باشد و هنرمند در خلق آن دقت و حوصله لازم را به خرج دهد به يقين مورد پسند مشتري قرار ميگيرد.
هنرمند تهراني با بيان اينکه امروزه توليد آثار سفالي بي کيفيت يکي از معضلات سفالگري کشور است، افزود: توليد انبوه بدون در نظر گرفتن سليقه روز بازار و استفاده از مواد اوليه نامرغوب از دلايل اصلي افزايش آثار بيکيفيت سفالي در سال هاي اخير است.
وي، با اشاره به تهيه مواد اوليه سفالگري از شهرستان ملاير خاطرنشان کرد: بيشتر هنرمندان سفالگر تهراني خاک رس که اصلي ترين ماده در ساخت سفال است را از اين شهر تهيه مي کنند که اين امر به دليل دوري راه و بالا بودن هزينه حمل و نقل، افزايش نهايي قيمت را به دنبال دارد.
احمدي در ادامه خواستار توجه بيشتر هنرمندان پيشکسوت رشته سفالگري براي جلوگيري از توليد آثار بيکيفيت در کشور شد.
M/114
انتهای پیام/